office@socot.ro

+40 265 233 611

Despre noi

SOCOT > Despre noi

Cine suntem

SOCOT furnizează servicii profesionale de inginerie pentru infrastructură, lucrări hidrotehnice complexe, lucrări civile și industriale, construcții de drumuri și poduri.
Construim încredere din 1975!
Compania a fost înființată în anul 1975, în urma unor inundații și alunecări de teren care au izolat sau distrus comunități. Nevoia de a construi structuri solide care să protejeze viața oamenilor însoțită de responsabilitat ea pentru protecția mediului stau la baza fondării companiei SOCOT.
SOCOT are în portofoliu peste 200 de proiecte finalizate, de la construcții hidrotehnice de mare complexitate, la lucrări de apărare împotriva inundațiilor a localităților și terenurilor agricole, lucrări de combatere a eroziunii solului, lucrări civile, drumuri și poduri, sisteme de alimentare cu apă potabilă și canalizare, lucrări de protecție a mediului.
SOCOT are sediul central în Tîrgu- Mureș, județul Mureș și își desfășoară activitatea la nivel național. Compania are în prezent aproximativ 200 de angajați, precum și o serie de parteneri strategici care asigură succesul proiectelor noastre prin implicarea lor constantă și împărtășirea unui set comun de valori.

Misiune
Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea unor comunități puternice și să rezolvăm provocările cele mai complexe în materie de infrastructură și dezvoltare urbană și rurală.
Viziune
Credem că mediul construit poate ajuta la schimbarea în bine a vieții oamenilor. În fiecare zi, specialiștii noștri depășesc provocări tehnice complexe, explorând posibilități pentru a influența pozitiv calitatea vieții.
Valori
Valorile SOCOT reflectă comportamentele și credințele ancorate în tradiția noastră. Valorile comune au rol de busolă, îndrumând echipa noastră în toate aspectele vieții și muncii noastre.

Sistem de management integrat

SOCOT a certificat și implementat un Sistem de Management Integrat al Calității, Mediului, Sănătății și Securității în muncă, în conformitate cu standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 45001:2018.

Managementul de vârf a stabilit, implementat și menținut politica referitoare la calitate, mediu și sănătate și securitate ocupațională.

Integritate

Onorăm promisiunile asumate prin depășirea provocărilor și prin toleranța zero față de corupție.

Orientarea spre oameni

Contribuim la dezvoltarea comunităților, prin ample proiecte de infrastructură, cu impact pozitiv major asupra vieții oamenilor.

Facem ceea ce este bine

Suntem mândri că suntem unul dintre principalii dezvoltatori de infrastructură din România, responsabilitate care ne motivează și ne onorează.

Cauti experti pentru urmatoarea ta lucrare?

Noi te putem ajuta

Contacteaza-ne

Povestea SOCOT

Adunarea Generală a Acționarilor – Aprilie 2024

Adunarea Generală a Acționarilor – Aprilie 2024

18 martie,2024

Descărcare documente PDF: - Convocator - Extras Monitorul Oficial - Anunt Zi de Zi

Read More
Adunarea Generală a Acționarilor – Decembrie 2023

Adunarea Generală a Acționarilor – Decembrie 2023

27 noiembrie,2023

Descărcare documente PDF: - Convocator Completare Convocator - Extras Monitorul Oficial - Anunt Zi de Zi Completare…

Read More
Adunarea Generală a Acționarilor – Octombrie 2023

Adunarea Generală a Acționarilor – Octombrie 2023

05 septembrie,2023

Descărcare documente PDF: - Convocator- Completare Convocator - Extras Monitorul Oficial - Extras MoF (completare) - Anunt…

Read More