office@socot.ro

+40 265 233 611

Cu și despre oameni

SOCOT > Company > Cu și despre oameni

Companiile deservesc comunitățile și oamenii, în același timp. Scopul SOCOT este de a genera valoare într-un mod responsabil și de a contribui la dezvoltarea societății, cu fiecare proiect finalizat. Aportul nostru la protejarea mediului înconjurător și la dezvoltarea comunităților este evident, mulți ani după încheierea lucrărilor.
Conștientizarea impactului muncii noastre sporește responsabilitatea și angajamentul nostru de a construi proiecte durabile.

Generarea de valoare pentru oameni și comunitate este o prioritate pentru SOCOT. Pentru a atinge acest obiectiv, ne concentrăm pe atragerea alături de noi a celor mai buni specialiști, ingineri, tehnicieni, proiectanți și muncitori.

La SOCOT, suntem pe deplin conștienți de cheia succesului nostru: oamenii.
Ne-am angajat să creăm o cultură deschisă și de înaltă performanță, în care fiecare angajat cu etică și pasiune poate contribui la comunitate. Ne-am angajat să atragem ingineri și tehnicieni talentați și competenți, oferindu-le un mediu în care să prospere și proiecte provocatoare pentru a le sprijini creșterea profesională.
SOCOT se angajează să dezvolte și să mențină o cultură corporatistă responsabilă și durabilă care să se reflecte în modul în care lucrăm, în modul în care gestionăm operațiunile noastre și în modul în care colaborăm cu comunitățile în care lucrăm.

Timp de aproape 50 de ani, SOCOT a construit cea mai grea infrastructură de lucru – de la lucrări complexe hidrotehnice, lucrări anti-eroziune și amenajări, poduri, drumuri și baraje, până la infrastructura de apă și de canalizare.

Astăzi, această promisiune este sporită și de un sentiment de responsabilitate față de angajații, clienții, investitorii și partenerii noștri din comunitate.