office@socot.ro

+40 265 233 611

Cine suntem

SOCOT > Uncategorized > Cine suntem

Compania SOCOT furnizează servicii profesionale de inginerie pentru infrastructură, lucrări hidrotehnice complexe, lucrări civile și industriale, construcții de drumuri și poduri.
Construim încredere din 1975!

Compania a fost înființată în anul 1975, în urma unor inundații și alunecări de teren care au izolat sau distrus comunități. Nevoia de a construi structuri solide care să protejeze viața oamenilor însoțită de responsabilitat ea pentru protecția mediului stau la baza fondării companiei SOCOT.
Compania SOCOT are în portofoliu peste 200 de proiecte finalizate, de la construcții hidrotehnice de mare complexitate, la lucrări de apărare împotriva inundațiilor a localităților și terenurilor agricole, lucrări de combatere a eroziunii solului, lucrări civile, drumuri și
poduri, sisteme de alimentare cu apă potabilă și canalizare, lucrări de protecție a mediului.
Compania SOCOT are sediul central în Tîrgu- Mureș, județul Mureș și își desfășoară activitatea la nivel național. SOCOT are în prezent aproximativ 200 de angajați pre cum și o serie
de parteneri strategici care asigură succesul proiectelor noastre prin implicarea lor constantă
și împărtășirea unui set comun de valori.

Misiune
Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea unor comunități puternice și să rezolvăm provocările cele mai complexe în materie de infrastructură și dezvoltare urbană și rurală.
Viziune
Credem că mediul construit poate ajuta la schimbarea în bine a vieții oamenilor. În fiecare zi, specialiștii noștri depășesc provocări tehnice complexe, explorând posibilități pentru a influența pozitiv calitatea vieții.
Valori
Valorile SOCOT reflectă comportamentele și credințele ancorate în tradiția noastră. Valorile comune au rol de busolă, îndrumând echipa noastră în toate aspectele vieții și muncii noastre.

Integritate
Onorăm promisiunile asumate prin depășirea provocărilor și prin toleranța zero față de corupție.

Orientarea spre oameni
Contribuim la dezvoltarea comunităților, prin ample proiecte de infrastructură, cu impact pozitiv major asupra vieții oamenilor.

Facem ceea ce este bine
Suntem mândri că suntem unul dintre principalii dezvoltatori de infrastructură din România, responsabilitate care ne motivează și ne onorează.